Tiri piri

Par lietām, kas būs aktuālas rīt(arī par mani).

sestdiena, februāris 17

Beatbox + flauta

Etiķetes:

piektdiena, februāris 16

Ritms piekdienai

Etiķetes:

Mac VS MS

Etiķetes: ,

ceturtdiena, februāris 15

Windows Vista

Iz Apollo.

Kritiķi internetā izsmēja «Windows Vista» grandiozo atklāšanas kampaņu, norādot, ka jaunā operētājsistēma piedāvā maz jauninājumu, kas jau vairākus gadus nebūtu pieejama «Apple» datoru lietotājiem, kā arī sniedzot padomus, «kāpēc tev tagad nav vajadzīga «Vista»». Tehnoloģisko blogu autori atgādināja par «Windows XP» drošības problēmām, kā arī sūdzējās, ka jaunā operētājsistēma ir ļoti dārga un palēnina datoru, ja tam nav liela operatīvā atmiņa un jaunākās grafiskās opcijas.
Kā gan daži ļautiņi joprojām nesaprot, ka Vista tika radīts nevis, kā konkurents Windows XP, bet gan kā Bling bling nepraktisko un smko operētājsistēmu konkurents maksātspējīgākajai ļautiņu daļai.

Apple + Microsoft = 100% operētājsistēmu tirgus. Tā nav nekāda konkurence, bet gan tirgus dalīšana.

Etiķetes: ,

Mazītiņa ortogrāfijas kļūda

trešdiena, februāris 14

Zagt ir slikti!

Bet zagt nepieciešamības, nevis iedzīvošanās dēļ?
Ja jums ir nepieciešamība noskatīties Oskaru nominācijs filmas, tad varat to darīt šeit. Nezinātājiem nepieciešams torrentu kačāšanas klients.

Etiķetes:

otrdiena, februāris 13

Darba galds

Sekojot Laacz piemēram.

Paņēma un piebēra. Piebēra un paņēma.

Vārdu sakot, tagad Latvišu sabiedrībai jāzin, ne tikai tas, kā politiķi bīda biznesa lietas izmantojot "Paņemt un uzmest" metodi, bet arī "paņēma un iebēra". Paredzu, ka šis skandāls iegūs lielāku rezonanci nekā ar poloniju noindētā spiega pasākums.

Mans viedoklis: Nu pofig, ir nav lietojis! Ne jau Dzintars vainīgs, ka dēls sašmucējies. Mani senči identiskā situācijā rīkotos tā pat. Respektīvi, izdomātu konspirācijas teorijas.

http://www.delfi.lv/news/national/politics/article.php?id=16862135

Etiķetes:

pirmdiena, februāris 12

Eu, šitā es kļūšu vēl par futbolfanu!



Etiķetes:

MOOG vairs nav modē

Bija tāds sintezātors 70' gados. Tad Prodigy šamam iedvesa otro elpu un pavisam citu filosofiju. Starp citu, visu laiku populārākā latviešu grupa Zodiaks arī mauca uz MOOG Prodigy sintiņiem.

Bet, kā jau teicu, MOOG vairs nav mode. Visi izmanto kretīniskos KORG Triton (morg priton) ar Moog paču.. Bet, es nēsmu dusmīgs, jo KORG ir izpirkuši savu vainu uzražojot kārtīgu avangarda stroķi MicroKORG.

Etiķetes:

Microsoft iesaka lietot Apple

Vai jūs zinājāt, kurā uzņēmumā 97 gadā Microsoft investēja 150M$? Apple... Tās gan esot Nonvoting Shares, bet kurš gan investētu 150m bez jebkādas ietekmes uz sekām? Varbūt Šķēle, bet ne jau nu Microsoft :)
Laiks padomāt par sazvērestības teorijām.

Part of iLife '05, a suite of integrated applications (including iMovie and iDVD), GarageBand is a popular program that turns a Mac computer into a professional-quality recording studio for musicians.


Jim Allchin, who resigned as co-president of Microsoft's Platforms & Services Division last week once Vista had launched, said in an email (PDF) that Microsoft had "lost its way" on Windows development.

"I would buy a Mac today if I was not working at Microsoft," Allchin wrote in a 2004 email to Bill Gates and Steve Ballmer.


Vispār man ir sava veida sazvērestības teorija. Jau ilgu laiku Apple akcionaari kašķējās ar kompānijas vadību, par tās kursu un vadības stilu. Patiesībā, ņemot vērā Apple resursus un patentu kaudzi tā jau sen varētu būt pasaules līderis, nevis pakaļskrējējes Bilam.

Nu tad kur sazvērestība?
Ir diva veida modeļi. Vai nu Apple + Microsoft, vai Apple + Google. Pēdējais, vēl nesenā pagātnē bija diezgan reāls Day after tomorow pasāciens. Respektīvi, Jobs var iet pelnītā(!) pensijā.

1997. gads

svētdiena, februāris 11

Gabals, kas gāž no kātiem.

Morcheeba - Simply Everyone Takes Cocaine Ft. Murray Lachlan Young

Upgraded to WM05

Vakar uzflašoju poketam WINDOWS Mobile 5. Pokets kļuvis ātrāks un kas mani izbrīnija, arī softu ņem pretī daudz labāk. Nācās uzinstalēt Total Commander, jo defaultais exploreris neredz(nerāda)windows direktoriju.

Pēc pāris nedēļu palietošanas nosecināju ka GSPlayer tomēr ir mēsls. Tagad testēju MortPlayer. Skaņa ir būtiski labāka un funkcionalitāte un kastjumaizošana neierobežota. Piemēram pāris skinu screenshoti.

















Resurs diskusijai, vai plaukstdators var aizstāt portatīvo datoru. Atbilde ir NĒ. Tas var pat vairāk. (nu ok, savādāk.. ja nevar atļauties mājās turēt Vācu aitu suni, tad var uztrenēt niknu sargkaķi)