Tiri piri

Par lietām, kas būs aktuālas rīt(arī par mani).

piektdiena, janvāris 12

Apple stāsta tirpinājums

Kā jau teicu, Apple neko ar savu izrādīšanos nav paveicis. Izslaicīgs akciju džamps. Samsung, kas tehnoloģiju un pētījumu ziņa ir krietni pārāks par Apple paziņojis, ka šamie uzbūvēs labāku Gadžetu pirms iPhone palaišanas tirgū, jo kā redzies Samsung, kas ir trešais lielālais mobīlo ražotājs pasaulē, negrib palaist vējā savas līderpozīcijas "gudro" klausuļu segmentā. Ņemot vēra Samsung agresīvā marketinga vērienu, tad šamie tādu nieku kā Apple noslaucīs gar zemi, bet tas protams, ja viņu ražojums izrādīsies ne tikai uz pusi lētāks, bet arī interesants ne tikai mazām puikaam un meitenēm, bet arī reālai pircēju masai. Un ja, kā jau paredzēju, Microsoft akciju cena turpina kāpt (+1%) un Apple krīt(-2,3%, ). Parēķiniet paši, ko tas nozīmē kompānijām, kuru vērtība gandrīz saniedz 100 Miljardus. Līdz lēnajiem skandināvu stockeriem šī informācija, ka iPhone nebūt nav nekas tik kruts, nav nonākusi, un pīles palaišana par WiMAX telefonu ražošanu arī nelīdz, kaut gan kaut kur padzirdēju, ka tieši šis tehnoloģiskais risinājums pretendē uz titula nosaukumu G4. Nu dzīvosim, redzēsim, bet pagaidām aidā brīvdienās.

Starp citu par Nokiju runājot
The N76 range of phones are said to be Nokia’s answer to its rival Motorola’s RAZR series.
With more than 850 million people using Nokia phones, it has the largest customer base in the history of mobile phone market. It sold 40 million multimedia phones in 2006 while the total market for these phones was estimated to be near 90 million. In addition to this, Nokia sold 70 million music phones in 2006. The company has ambitious plans for 2007 and aims to sell 80 million phones this year.

Specimen


Reiz pirms daudziem gadiem atrodoties Parīzē mans brālis jautāja, nu kas man tik ļoti tajā piedrazotajā pilsētā patīk. Es atbildēju: "Šeit top labākā reklāma pasaule". Viņš man jautāja:" Nu nosauc vismaz kādu reklāmas aģentūru". Es nosaucu pāris.. kuras patiesībā ir amerikāņu. Vienīgā lieta par reklāmu ko toreiz zināju, bija tas, ka man tā patīk. Biju izlasījis nupat to grāmatu 14,95.. likās baigi forši. Kokaīns, Bābas, Z3 un mūžīgi tusiņi Parīzē. Bet ne jau par to stāsts. Stāsts ir par šo, ko vienkārši nevar pastāstīt.

Lesy VS Meži

www.lesycr.czwww.lvm.lv


Latviešu verijai par tēmu izstrādātāju noteikt neizdevās, un es saprotu kāpēc, bet Prāgas labākais kantoris ir atrodams bez problēmām . Starp citu tā šamie arī saucās- Prague Best Webdesign.

Heh, labojums. Autors ir Mēdia parks. (linku labāk nelikšu :)) Tas pats, kas uzčinīja latvija.lv, starp citu.

they just create things

One image tells more than 1000 words


Klinkmann jauna interneta mājas lapa

Domājot par jūsu ērtībām esam atjaunojuši mūsu mājas lapu. Tā ir tehnoloģiski attīstītāka, piedāvā labāku un ērtāku navigāciju, tekstu, attēlu un video izvietošanu, ērti pārskatāma arī no mobilajiem tālruņiem un PDA ierīcēm.

www.klinkmann.com

Uz manas PDA ierīces šī lapa izskatās diezgan briesmīgi... whatevaa, vienkārši šī lapa iekrita acīs.

ceturtdiena, janvāris 11

Bet kas ar Microsoft?

Šamiem jauna mājas lapa. iPod un iTunes pakaļskrējējs Zune lēnām uzņem apgriezienus (pagaidām gan tikai iekš ASV). Ticu, ka Windows Live pateicoties Vistai atkaros dalju no googles tirgus dominances. Ljoti daudz cilvēki no Firefox pārslēdzās atpakaļ uz Intetnet Explorer. Nekas neliecina, ka Microsoft pozīcijas operētājsistēu tirgū spēs nopietni sašūpot MAC OS, jo lai arī MAC OS ir labāka, tomēr ne ekonomiski izdevīgāka un Geimeri, kurš ir milzīgs tirgus diez vai switchosies da jeb kad uz kautko citu, jo Apple pozīcija attiecībā uz dzeļžiem ir skaidra. Gribi Upgrade? pērc jaunu kasti! Arī mobīlo telefonu OS segmentā neredzu konkurenci ne no Symbian, Linux ne no Apple puses. Karoč, laikam nav ko bļaut un ņemu savus iepriekšējos izteikumus par Apple jauno pasaules kaartiibu atpakaļ. Un NĪ burbulis arī latvijā nebūs. Un ASV ārējais pārāds nepārsniegs investīciju apjomu iekš Tuvo austrumu naftas biznesa....

Vārdu sakot, šajā pasaulē turpināsies evolūcija ne revolucija.

trešdiena, janvāris 10

iPhone

Un atkal Apple pamanījusies izvairīties no da jebkādiem Tech Stereo Tipiem. Apple Akciju cenas turpina celties. Nokie un Ericsson spiezj uz zemi. Un draudzība ar Google.. viss, jus šodien baudat pēdējo dienu PC, MSN, MS, Yahoo ērā...

Kad Apple ielīdīs ēdināšanas biznesā, vinju burgeri būs no želantīna un kokakolas uz piena pulvera bāzes.

pirmdiena, janvāris 8

Vakar biju ziepju operā..

Mocarts nekad nav paticis, bet ja tam pieliek ektrement.. tpu experimentālu $cenogrāfiju ar daudz ziepju burbuljiem un neona bling bling, tad pavisam nekļūst labāk. Bet vispār patika, jo labāk lai uzzinu ka opera man neimponē šobrīd nevis pusmūža krīzes ietvaros, kad pēkšņi būšu sapratis cik daudz dzīvē nau redzēts.